Hamarosan találkozunk!

2022-12-16 19:52:35

Hamarosan találkozunk!

Éppen ezért összeszedtünk néhány fontos információt az eseménnyel kapcsolatban. Arra szeretnénk kérni, hogy figyelmesen olvasd át az alábbi pontokat!


Helyszín

  • A helyszínen nem szolgálnak fel ételt, így bármilyen élelmiszert behozhatsz, vagy akár rendelhetsz is. Ügyelj rá, hogy amennyiben futár hozza neked az ételt, legyél elérhető hogy időben át tudd venni a csomagod!
  • A helyszín üdítőt és szeszesitalt felszolgál, tehát üdítőt és szeszesitalt kívülről behozni tilos! Ez a szomszédos kisboltban vásárolt termékekre is vonatkozik. Arra szeretnénk kérni, hogy ha valamit nem találsz meg a kínálatukban vagy a kiírásokban, kérdezz rá nyugodtan a bárban! Ha van készleten, akkor fognak hozni neked.

Szauna és Jakuzzi

  • Ha szeretnéd használni a jakuzzit és/vagy a szaunát, hozz magaddal fürdőnadrágot, papucsot és ne feledd: mindig legyen nálad törülköző!
  • Ne tartsd hosszú ideig nyitva a szauna ajtaját, és mindig győződj meg róla, hogy az ajtót becsuktad magadután.
  • Ne állítsd se a szauna, se a jakuzzi hőmérsékletét a legnagyobb hőfokra. Pár fokot nyugodtan állíthatsz hogy komfortosabb legyen, de ha úgy érzed hogy túl hűvös és a +- egy-két fok kevés, mindig szólj egy szervezőnek.
  • Ne legyetek többen egy jakuzziban, mint a maximális férőhelyek száma. Ez a kisebbnél 5 fő, a nagyobbnál 7 főt jelent.
  • A jakuzzi leáll, ha a vízszintje a minimális határérték alá csökken. Hideg idő lévén az újratöltés nem megoldható, így nem tudjuk újra üzembe helyezni a leállított jakuzzit. Éppen ezért arra szeretnénk kérni, hogy gondolj másokra is, és a jakuzziban ne pancsold ki a vizet.

Utazás

  • Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy a Budapest felé közlekedő vonatok menetrendje módosult: 2023. Január 07-én 23:21-kor is indul egy vonat Monor vasútállomásról, így akár egy órával tovább is maradhatsz.
  • A helyszín kertesházas környéken található. Legyél tekintettel a környéken lakókra és ügyelj a hangerőre akkor is, amikor hazafelé mész.

Ütemterv

Időpont
Leírás
10:00 - 11:00
Kapunyitás / Bejelentkezés
A rendezvény megnyitja kapuit és elkezdődik a bejelentkezés. A résztvevők átvehetik a karszalagot és beléphetnek a rendezvény helyszínére. Azok akik nem érkeznek időben, a suitwalk után jelentkezhetnek be. A suiterek 10:30-tól tudnak öltözni.
11:00 - 12:00
Suitwalk
A walk a helyszínről indul és ugyan ide érkezik. Ez idő alatt a bejelentkezés szünetel és résztvevő nem tartózkodhat a rendezvényhelyszínen. A később érkezők bármikor csatlakozhatnak a walkhoz.
12:00 - 13:00
Pót bejelentkezés
Arra szeretnénk kérni, hogy ha valamilyen okból nem tudsz 13:00-ig megérkezni, vedd fel a kapcsolatot telegrammon @lavinahusky-val.
12:00 - 24:00
Winterfurs
Megnyílik a főterem és a programok, mint például a társas és a szauna.
19:30 - 23:00
Furdance
A zenéről a Furdance Budapest DJ csapata fog gondoskodni.

Címlap és borítókép felhasználva: Neotheta (Artist) és MadisonMancer (karakter tulajdonos) engedélyével.

2023.01.04.

E-Ticket rendszer

Az E-Ticket nem más mint egy QR kód, melyet belépéskor kell felmutatnod. Reményeink szerint ez a fokozatosan bevezetésre kerülő rendszer gyorsabbá, és kényelmesebbé teszi a beléptetést!

2022.11.06.

Téged is vár a Winter Furs!

Idén télen már nem kell korlátozásokra számítani, így a megszokott módon indul a regisztráció 2022.11.07-én. Csatlakozz hozzánk egy after szilveszteri bulira 2023. Január 7-én a VR the magic élmény- és rendezvényközpontban, Monoron!