A regisztráció lezárult!

2023-12-25 18:55:00

A regisztráció lezárult!

Az óriási érdeklődésnek köszönhetően minden rendelkezésre álló hely hamarosan elfogy, így sajnos már a várólistára sem tudunk új neveket felvenni.

Tehát, ha már regisztráltál, de még nem igényeltél belépőt, erre már nincs lehetőséged. Azoknak, akik korábban felkerültek a várólistára, javasoljuk, hogy figyeljék annak alakulását a következő időszakban, mivel további helyek szabadulhatnak fel.

Köszönjük a megértéseteket!

2024.01.03.

Befogadóképesség növekedés

A lelkesedésetek igazán inspirálóan hatott a csapatunkra, akik az elmúlt másfél hét során rengeteg lehetőséget végigjárva dolgoztak azon, hogy megoldják a megnövekedett érdeklődésetekkel járó kihívásokat. Ennek eredményeképpen örömmel jelentjük be az esemény kapacitásának bővítését.

2023.11.11.

Idén is vár a Winter Furs!

Csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen after szilveszteri bulira, 2024. január 6-án a Monori VR the Magic Élmény- és Rendezvényközpontban, ahol két jakuzzi, egy bár és egy szauna gondoskodik a pihenésről és feltöltődésről. Az esemény csúcspontja a szokásos furdance, amit a Furdance Budapest zenei csapata tesz még emlékezetesebbé!