Befogadóképesség növekedés

2024-01-03 21:56:00

Befogadóképesség növekedés

A lelkesedésetek igazán inspirálóan hatott a csapatunkra, akik az elmúlt másfél hét során rengeteg lehetőséget végigjárva dolgoztak azon, hogy megoldják a megnövekedett érdeklődésetekkel járó kihívásokat. Ennek eredményeképpen örömmel jelentjük be az esemény kapacitásának bővítését.

Ez azt jelenti, hogy mindenki, aki a regisztráció lezárása előtt már szerepelt a várólistán, most lehetőséget kap az eseményen való részvételre. Természetesen hálás köszönettel tartozunk szponzorainknak, akik önzetlen felajánlásaik révén segítséget nyújtottak a megoldásban.

Azokat, akik sajnos nem tudnak résztvenni az eseményen, de már megvásárolták a jegyüket, arra szeretnénk kérni hogy fontolják meg, hogy azt felajnálnják másoknak. Sajnálatos módon sokan nem tudtak felkerülni a várólistára vagy regisztrálni, akik a nagylelkűségeteknek köszönhetően mégis részt vehetnének az eseményen.

Boldog új évet kívánunk, és már izgatottan várjuk hogy újra találkozzunk!

2023.12.25.

A regisztráció lezárult!

Az óriási érdeklődésnek köszönhetően minden rendelkezésre álló hely hamarosan elfogy, így sajnos már a várólistára sem tudunk új neveket felvenni.

2023.11.11.

Idén is vár a Winter Furs!

Csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen after szilveszteri bulira, 2024. január 6-án a Monori VR the Magic Élmény- és Rendezvényközpontban, ahol két jakuzzi, egy bár és egy szauna gondoskodik a pihenésről és feltöltődésről. Az esemény csúcspontja a szokásos furdance, amit a Furdance Budapest zenei csapata tesz még emlékezetesebbé!