Téged is vár a Winter Furs!

2022-11-06 19:00:00

Téged is vár a Winter Furs!

Idén télen már nem kell korlátozásokra számítani, így a megszokott módon indul a regisztráció 2022.11.07-én. Csatlakozz hozzánk egy after szilveszteri bulira 2023. Január 7-én a VR the magic élmény- és rendezvényközpontban, Monoron!


Házirend

Arra szeretnénk kérni, hogy regisztráció előtt figyelmesen olvasd át a házirendet, ne csak jelöld hogy elolvastad. Ha úgy érzed, hogy valamelyik pontja nem egyértelmű vagy bizonytalan vagy, böngészd át a gyakori kérdéseket. Ha itt se találtál megfelelő választ, kérdezz nyugodtan a telegram csatornánkon vagy privát üzenetben! Szeretnénk kiemelni néhány pontot a szabályzatunkból:

  • Suit Lounge: A lounge területén kizárólag Fursuiterek és az egy segítője tartózkodhat. Ha a rendezvényre nem hoztad el a fursuitodat és/vagy nem segédkezel egy fursuiternek az öltözködésben, ebbe a szobába nem léphetsz be. A loungeot fursuiterként is az öltözés ideére használd, sociális tevékenységet a loungeon kívül folytass.
  • Étel és ital: A VR the magic élmény- és rendezvényközpontban ételt nem szolgálnak fel, így élelmiszert, mint például pizzát, hamburgert vagy rágcsát szabadon behozhatsz. Ellenben üdítőt és szeszes italt felszolgálnak, így ezeket tilos kívülről behozni. Üdítőt és alkoholt akkor se hozhatsz be, ha azt a szomszédos kisboltban vásároltad. Amennyiben az itallapon nem találsz valamit, nyugodtan kérdezz rá a bárban. Ha van készleten, hoznak neked.

Ütemterv

Időpont
Leírás
10:00 - 11:00
Kapunyitás / Bejelentkezés
A rendezvény megnyitja kapuit és elkezdődik a bejelentkezés. A résztvevők átvehetik a karszalagot és beléphetnek a rendezvény helyszínére. Azok akik nem érkeznek időben, a suitwalk után jelentkezhetnek be. A suiterek 10:30-tól tudnak öltözni.
11:00 - 12:00
Suitwalk
A walk a helyszínről indul és ugyan ide érkezik. Ez idő alatt a bejelentkezés szünetel és résztvevő nem tartózkodhat a rendezvényhelyszínen. A később érkezők bármikor csatlakozhatnak a walkhoz.
12:00 - 13:00
Pót bejelentkezés
Arra szeretnénk kérni, hogy ha valamilyen okból nem tudsz 13:00-ig megérkezni, vedd fel a kapcsolatot telegrammon @lavinahusky-val.
12:00 - 24:00
Winterfurs
Megnyílik a főterem és a programok, mint például a társas és a szauna.
19:30 - 23:00
Furdance
A zenéről a Furdance Budapest DJ csapata fog gondoskodni.

Címlap és borítókép felhasználva: Neotheta (Artist) és MadisonMancer (karakter tulajdonos) engedélyével.

2023.01.04.

E-Ticket rendszer

Az E-Ticket nem más mint egy QR kód, melyet belépéskor kell felmutatnod. Reményeink szerint ez a fokozatosan bevezetésre kerülő rendszer gyorsabbá, és kényelmesebbé teszi a beléptetést!

2022.12.16.

Hamarosan találkozunk!

Éppen ezért összeszedtünk néhány fontos információt az eseménnyel kapcsolatban. Arra szeretnénk kérni, hogy figyelmesen olvasd át az alábbi pontokat!