E-Ticket rendszer

2023-01-04 15:20:00

E-Ticket rendszer

Az E-Ticket nem más mint egy QR kód, melyet belépéskor kell felmutatnod. Reményeink szerint ez a fokozatosan bevezetésre kerülő rendszer gyorsabbá, és kényelmesebbé teszi a beléptetést!

A belépőt a profilodba bejelentkezve, a profiloldal felső részén találod. Leolvasáshoz nyomd meg a "Mutasd a jegyedet..." gombot, majd tartsd a telefonod a leolvasó készülék alá. Arra szeretnénk kérni, hogy a jegyet ne nyomtasd ki. Ha készüléken nem tudod bemutatni, a megszokott módon is lesz lehetőséged belépni a rendezvény teljes ideje alatt.

Fontos, hogy az E-Ticket a személyedhez és a regisztrációdhoz kötődik, ezáltal csak egyszer felhasználható. Éppen ezért az egyéni QR kódodat ne oszd meg másokkal, mert ha a belépődet valaki már felhasználta, nem tudunk beengedni a rendezvényre! Az ebből keletkezett károkért a szervezők nem felelősek.


A karaktert a borítóképen Sevastyan készítette.

2022.12.16.

Hamarosan találkozunk!

Éppen ezért összeszedtünk néhány fontos információt az eseménnyel kapcsolatban. Arra szeretnénk kérni, hogy figyelmesen olvasd át az alábbi pontokat!

2022.11.06.

Téged is vár a Winter Furs!

Idén télen már nem kell korlátozásokra számítani, így a megszokott módon indul a regisztráció 2022.11.07-én. Csatlakozz hozzánk egy after szilveszteri bulira 2023. Január 7-én a VR the magic élmény- és rendezvényközpontban, Monoron!